Feestelijke opening ’t Zunneke in Haarlo

HAARLO  – Op 27 januari zal kindcentrum ’t Zunneke in Haarlo op feestelijke wijze officieel worden geopend.  Deze opening zal plaatsvinden in het Kulturhus van Haarlo, de locatie waar ook ’t Zunneke is gevestigd. Na het beëindigen van de subsidie voor peuterspeelzalen hebben twee bestuursleden van  peuterspeelzaal “De Speeldoos” in het voorjaar van 2012 het initiatief genomen om een zelfstandige en volwaardige kinderopvangorganisatie op te zetten voor kinderen van 2 tot 13 jaar uit Haarlo en omgeving.

Na de vakantie kon worden gestart met een peutergroep en vanaf oktober wordt er ook kinderdagopvang en buitenschoolse opvang aangeboden. De volwaardige kinderopvang is hiermee een feit geworden. Kleinschaligheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van de nieuwe organisatie. Een enthousiast team van leidsters en vrijwilligers staat klaar om het kindcentrum verder vorm te gaan geven. De officiële opening zal gebruikt worden om het kindcentrum in al haar facetten aan een breed publiek, waaronder hopelijk veel geïnteresseerde ouders en kinderen, te presenteren.

Het feestelijke programma in het Kulturhus van Haarlo begint om 15.00 en zal duren tot ongeveer 17.00 uur. Naast de genodigden is iedereen die eens een kijkje wil nemen bij ons kindcentrum vrij om te komen, de entree is gratis. Voor de kinderen worden leuke activiteiten zoals een ballonnenwedstrijd, een workshop “zunnekes” maken en een workshop kleien georganiseerd.

Uiteraard kunnen de kinderen ook geschminkt worden en natuurlijk ontbreekt ook het springkussen niet. Hapjes en drankjes omlijsten het geheel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven