Gemeente houdt weer een fotowedstrijd

BORCULO – De gemeente Berkelland houdt voor de vierde keer een fotowedstrijd. Dit keer met als thema ‘Samen in Berkelland’. En dat ‘samen’ kan van alles zijn en met iedereen.  Samenwerking in de buurt, volksfeesten die we samen vieren, producten waar we samen aan werken, vult u zelf maar in. De fotowedstrijd loopt tot 1 oktober 2013 en er is een 1e, 2e en 3e prijs te winnen. ”De foto’s gebruiken we voor publicaties in BerkelBericht, op onze website, Facebook of in andere brochures. We zijn benieuwd naar uw inzendingen”, aldus Henny Roos.

De winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs krijgen een VVV-bon ter waarde van respectievelijk € 200,–, € 100,– en € 50,–. De foto’s worden beoordeeld door een gemeentelijke jury. Foto’s kunnen tot 1 oktober 2013 ingestuurd worden.

De foto’s moeten digitaal zijn en een voldoende hoge resolutie hebben (minimaal 300 dpi of 1Mb). Iedere persoon mag maximaal drie foto’s insturen. Vermeld bij de inzending duidelijk uw naam, leeftijd, adres (e-mailadres) en telefoonnummer. Graag ook een korte beschrijving geven van wat er op de foto te zien is. De foto’s s.v.p. vóór 1 oktober 2013 sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘fotowedstrijd’.

U kunt ook een cd-rom met de foto’s sturen. Dat kan naar gemeente Berkelland, t.a.v. Jolanda Menneken, Postbus 200, 7270 HA Borculo. De gemeente houdt zich het recht voor de foto’s te gebruiken voor alle gemeentelijke communicatiemiddelen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven