‘Gouden Alaaf’ gaat naar Wim Lammers

NEEDE – Wim Lammers is afgelopen zaterdagavond 12 januari tijdens de gala-avond van het Needs Carnaval Genootschap onderscheiden met de Gouden Alaaf.  De gouden alaaf is de hoogste onderscheiding die een prins in zijn regeerperiode eenmalig mag geven aan een persoon, groep of organisatie die zich inzet voor de needse samenleving. Wim heeft zich ondermeer ingezet als vrijwilliger bij de E.H.B.O. en bij de wielerclub. Achter de schermen heeft hij enorm veel werk verzet. Daarom kozen Prins Martijn en Adjudant Raymond voor Wim Lammers.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘Gouden Alaaf’ gaat naar Wim Lammers”

  1. 't Haantje Neede

    Wim gefeliciteerd met deze onderscheiding, wij vinden dat je hem meer dan verdiend hebt. Prins Martijn en adjudant Raymond hebben een zeer goede keuze gemaakt. Geniet ervan.

  2. Henn en Herman

    Beste Wim , stille wateren hebben diepe gronden ,je hoort en ziet niet zoveel van al je werk achter de collissen. maar ze moeten wel worden gedaan . en jij bent zo,n kanjer en het is fantastisch dat mijn zus zo,n bikkel heeft ,kan je trots op zijn Gerrie .groeten van Henn en je Broer/zwager

  3. Floris-Jan en Anneke

    Van harte gefeliciteerd, kroon op al je werk en dienstbaarheid voor de samenleving. Je hebt het verdiend en het is natuurlijk ook fijn dat Gerrie achter je staat.
    Hartelijke groeten uit Nairobi, Kenia

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven