Prins uit Hupsel regeert over Waterrot’n

tn_dsc02850EIBERGEN – De opkomstcommissie van de Waterrot’n heeft zaterdagavond de nieuwe carnavalsleiders bekend gemaakt. Michel Hoitink (prins) uit Hupsel en Dennis Schutten (adjudant) wonend in Oldenkotte mogen dit seizoen regeren over de Eibergse carnavalsverenging. De vriendin van Michel (Debby Bleumink) werd prinses. De leus van beide hoogheden is zeer actueel: “Dit jaar geen crisis hier, kom maar op met het bier”. De opkomst was niet als andere jaren weer spectaculair. Verschillende leden waren ingepakt met een wit laken. Stuk voor stuk werden ze ‘uitgekleed’ door commissielid Peter van Alst totdat de nieuwe leiders overbleven.

Jongeren van de Raad van Elf gingen voor de presentatie een weddenschap aan met Van Alst. “Ze dachten dat Hans Roerdink de nieuwe prins zou worden. De leden kunnen nu een geheel verzorgde barbeque betalen. Hans is het niet geworden.” ‘s Avonds werd er afscheid genomen van de oude leidsters Marjon Roerdink en Thea Pierik. De opkomst werd gehouden in de zaal van de Klok.

Zondagmorgen kunnen alle carnavalsvierders uit Berkelland kennis maken met prins Michel Hoitink en adjudant Dennis Schutten. De receptie begint om 11.11 uur.

Eerdere bericht: Martijn te Hoonte is kersverse jeugdprins

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3384]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Prins uit Hupsel regeert over Waterrot’n”

  1. 't Haantje Neede

    Wij wensen de waterrotn een super carnavalsseizoen toe en volgens ons gaat dat met deze prins en adjudant wel lukken. Wij verwelkommen jullie graag 3 februari.

  2. haha zeker gaat dit jaar ook weer een super jaar worden met deze prinsen en adjudanten!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven