Kids genieten van voorlees- rekenontbijt

EIBERGEN – Ieder jaar heeft de basisschool Willem Sluiter uit Eibergen een jaarthema. Dit jaar is het ‘op de Willem Sluiter kun je rekenen’. Omdat het van 23 januari tot en met 2 februari de nationale voorleesdagen zijn, heeft de Willem Sluiter hier een persoonlijk tintje aangegeven. Op woensdag 23 januari ging de school van start met een ‘rekenverhaaltjes ontbijt’.

Alle kinderen begonnen die dag, met een gezamenlijk ontbijt in de school. Bijzonder was dat de beste rekenaar van Nederland, Roel Bakker, speciaal aanwezig was op school. Hij las een verhaal voor en daarna stelde hij een aantal vragen over het verhaal, die met rekenen te maken hadden. Na het ontbijt kwam Roel Bakker ook nog even langs in alle klassen.

Zo konden de kinderen nog wat vragen aan de beste rekenaar van Nederland. Want hoe word je nu de beste rekenaar van Nederland en wat is 7×16580? Bijzonder was dat Roel zelfs op moeilijke vragen een antwoord wist. En nu hopen dat over 10 jaar de beste rekenaar van Nederland uit Eibergen komt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven