Jaarlijkse frühshoppen staat voor de deur

EIBERGEN – Op 27 januari vindt het jaarlijkse Frühshoppen van carnavalsvereniging Bacchus weer plaats. Ook dit jaar zal het festijn plaats vinden bij Grenszicht in Holterhoek (Eibergen). Vanaf 11.00 uur is een ieder van harte welkom. Het beloofd een gezellige dag te worden waarbij diverse carnavalsverenigingen uit Eibergen en omstreken, genodigden en overige belangstellenden hun steentje bij zullen dragen.

Het programma kent als vanouds een grote diversiteit aan optredens en zal onder de algehele muzikale leiding van de “Hilgeländer Musikanten” volledig vorm krijgen. Het thema “Tirol” sluit naadloos aan bij deze dag en zal dan ook groots gepresenteerd worden. Een ieder wie zich wil uiten in “Tiroler-stijl” en/of wil genieten van deze geweldige sfeer is van harte welkom.

Als slagroom op de taart heeft CV Bacchus een artiest gecontracteerd welke vanaf ca. 14.15 uur de feestvreugde naar een hoogte punt zal leiden waarbij een ieder het niet na zal laten zijn of haar stemgeluid hier aan toe te voegen.

De toegang is gratis en het programma zal omstreeks 15.15 uur zijn afgelopen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven