Crossterrein Holterhoek is helemaal klaar

dsc03762HOLTERHOEK – Afgelopen weekend hebben vrijwilligers nogmaals gewerkt op het nieuwe crossterrein in Holterhoek. Na op 16 februari te zijn gestaakt met de voorbereiding door natte omstandigheden zijn de grondwerkzaamheden op zaterdag 23 februari hervat en afgerond. Wegens afspraken met de grondeigenaar worden betonnen duikers en Russische vrachtwagens gebruikt om de springbulten op te vullen. Zoals het hoort waren de oude Russische steyrs op zondag in koude omstandigheden bedenkt onder een laagje sneeuw (zie foto). Loonbedrijf Graven uit Eibergen en Loonbedrijf Beusink en melkveehouder Abbink uit Rekken verrichten tijdens deze dag het grondwerk aan de Kranenweg.

De brommercross zal op zaterdag 16 maart om 10.00 uur van start gaan na een 7 uur durende strijd zullen de winnaars het podium betreden in de feest tent. ’s Avonds zal de band “de Moeflons” zorgen voor een knallend tentfeest. Op zondag 17 maart is er geen tijd voor een kater want om 10.00 uur zullen de eerste motoren aan de start staan om voor de winst te gaan in de klasse MX1, MX2, MX3, ONK Brommercross en 85cc. In de pauzes zal en vertier zijn waaronder een spectaculaire en unieke verspring wedstrijd zijn. Tijdens deze dag zal er vermaak zijn voor jong en oud.

Om 17.00 uur zullen de winnaars van deze dag het podium betreden. Dit zal gevolgd worden door een feestelijke afsluiting met muziek van DJ Rob Baak. Kaarten voor het tentfeest zijn te verkrijgen bij: café de Lindeboom, Eibergen. Café ’t stuupke, Haaksbergen. Café Grenszicht, Holterhoek. Café Krass, Groenlo. De inschrijfmiddag voor de brommer-motorcross heeft op zondag 17 februari geresulteerd in een groot aantal deelnemers.

Vanaf nu is het ook mogelijk om via www.jonggelre-eibergen.nl in te schrijven, op deze site is ook meer informatie over de brommer-motorcross te vinden. Wilt u op de hoogte blijven van nieuw ontwikkelingen van dit jonge ‘Cross en party weekend Holterhoek’ bestuur, volg ze via Facebook.

Eerdere bericht: Akker wordt omgetoverd tot crossterrein

[nggallery id=3492]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven