Frankie verzorgt valentijnsdiner voor kids

NEEDE – Ben je al jong verliefd en zin om bij Frankie uit eten te gaan zonder toezicht van je ouders…?! Voor kinderen die op de basisschool zitten, is het natuurlijk wel extra spannend om je vriendje of vriendinnetje uit eten te vragen en normaal loop je niet zomaar een restaurant binnen. Frankie’s Bistro presenteert op 13 februari de kinder valentijnsmiddag. Wees niet bang dat je een gepeperde rekening krijgt, want deze middag krijg je een 3 gangen keuze menu met drinken voor maar 5,00 euro per kind. De bediening is deze middag ook extra jong. Tessa Morsink 10 jaar, zal met een paar klasgenoten netjes iedereen bedienen.

In de keuken staat gelukkig wel een ervaren vertrouwde kok, haar vader Frank. Vanaf 15.00 tot 18.00 uur is het restaurant speciaal geopend voor de kinderen. Het zou fijn zijn dat je van te voren belt naar 0545-295800 voor een plekje voor twee. Kinder lovers menu: Je krijgt een rood liefdes drankje met een suiker randje.

Je kunt kiezen uit een tomaten soep of een mandje stokbrood daarna mag je kiezen uit een love hamburger of een love kipschnitzel met krul- of gewone frietjes. Aardbei-ijs met verse aardbeien en slagroom of vanille-ijs met warme chocolade saus.

 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Frankie verzorgt valentijnsdiner voor kids”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven