Gratis boodschappen doen met de prins!

tn_dsc03248EIBERGEN – Wie wil dat niet?, boodschappen doen met een prins! Tien ouderen uit Eibergen mochten zaterdagmiddag 16 februari met de Eibergse hoogheden winkelen. De gelukkigen hadden tijdens de ouderenmiddag van de Waterrot’n de prijs – gratis shoppen – gewonnen. Om 15.00 uur arriveerde de ‘stoet’ bij Albert Heijn in Eibergen. De prinsen en adjudanten van de Waterrot’n, Hookers en Bacchus pakten de ouderen bij de arm en gingen gezellig winkelen (zie foto en video). De klanten van de AH – die van niets wisten – moesten erg lachen om de ludieke actie. Ze maakten zelfs foto’s en filmpjes en plaatsten die op Twitter en Facebook.

De winnaars mochten voor ruim 20,00 euro aan boodschappen uitzoeken. Joop ten Have namens de carnavalsvereniging: ”Heel veel ouderen zijn gek op deze prijs. Er worden altijd heel veel loten verkocht tijdens de ouderenmiddag. Dit is onze echte afsluiting van het carnavalsseisoen. De pakken kunnen nu de kast in.”

Alle ouderen kregen naast de gratis boodschappen nog een presentje van de Albert Heijn. Na afloop gingen de hoogheden en ouderen richting de Klok. Onder het genot van een hapje en drankje werd de middag afgesloten.

De winnaars: Mevrouw Wisseborn, mevr. Scheink, Hans Beussink, Klaartje van Meegen, mevr Stoverink, Clara Karnebeek, mevr. Grijzen, mevr. Asschert, mevr. Leusink en zorgboerderij Berkelhof.

 

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3469]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven