Toneelgroep D.O.E.K viert haar jubileum

BELTRUM – Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan Op Eigen Kracht) staat vanaf 23 februari op de planken van zaal Dute in Beltrum, met het toneelstuk “Broeders bij nonnen waar zijn we aan begonnen”, geschreven door Willem de Groot. Onder leiding van regisseur Robert Rinders, wordt dit blijspel vijf keer uitgevoerd. De vijf voorstellingen zullen een extra feestelijk tintje hebben want toneelgroep D.O.E.K. viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. Er zijn kaarten te koop voor de volgende speeldata: zaterdag 23 februari 20.00 uur, donderdag 28 februari 20.00 uur, zaterdag 2 maart 20.00 uur en zondag 3 maart 14.30 uur. Op maandag 25 februari om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO gepland.

Toegangskaarten voor het stuk zijn te koop bij Café Dute in Beltrum. Een kaartje kost € 6,-. Het blijspel toont u het mooie maar zware kloosterleven van de zusters van de “Heilige Hart” orde. Wegens bezuinigingen besluit het bisdom dat de zusters en hun strenge Moeder Overste hun klooster moeten gaan delen met een broederorde. De cultuurschok die dit teweeg brengt in het dagelijkse kloosterleven leidt tot een niet-alledaagse ontknoping.

Meer informatie over toneelgroep D.O.E.K. en over het stuk Broeders bij nonnen waar zijn we aan begonnen, is te vinden op de website: www.toneelgroepdoek.nl. Tevens is toneelgroep D.O.E.K. te volgen op twitter en facebook.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven