Kunstfestijn tussen Ruurlose cactussen

RUURLO – Duizenden bijzondere, kleurrijke, cactussen en andere planten vormen de komende weken een sfeervol decor voor een beeldende kunstexpositie met als thema: ‘Jong Leven’.  Dertien kunstenaars exposeren met schilderijen, drie met glaskunst en twee met keramiek. De 18 deelnemers komen uit: Apeldoorn, Bronckhorst, Hengelo (Gld), Ruurlo, Ugchelen, Vorden, Zevenaar, Almelo, Bathmen en Nijverdal en Amersfoort.

Ruurloër Joop Huisman zal op zaterdag 2 maart om 15.00 uur de kunstexpositie officieel openen waarbij hij iets zal vertellen over de kunstenaars. U wordt van harte uitgenodigd voor de opening waar, onder het genot van een drankje en hapje, getoost zal worden op het succes van de expositie. Tevens kunt u dan kennismaken met de kunstenaars.

De beeldende kunstexpositie vindt plaats van 2 maart t/m 20 april. Hiervoor betaalt u de normale entreeprijs: volwassenen  €  5,50 p.p. en kinderen (4 t/m 12 jaar)  €  3,50 p.p.  U kunt dan, behalve van de expositie, eveneens genieten van de overige attracties zoals een ambachtelijke schoenmakerij, nagebouwde woonruimten van een historische boerderij, modelspoor (met de Thomastrein), Kindertuin, hangoorkonijnen en prachtig gekleurde vogels.

Voor meer informatie: Familiepark CactusOase, Jongermanssteeg 6 te Ruurlo Tel. 0573 451817 website: www.cactusoase.nl of  [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven