Cross in Holterhoek meer dan geslaagd

dsc08413HOLTERHOEK – De vorst is uit de grond, geen sneeuw en regen, en temperaturen boven nul. De organisatie van de Holterhoekse brommer- en motorcross wil – via deze weg – de weergoden bedanken. “We zijn nu al tevreden over de cross”, zei Roy Hogemans zondagmorgen. “Gisteren stonden er vijfenzeventig brommercrossteams aan de start. Inclusief twee groepen uit België. Onze cross is dus internationaal bekend”, grapt Hogemans. Zondag 17 maart telde de motorcross ruim zeventig rijders. Beide dagen trok het evenement honderden bezoekers. Ze waren volop aan het genieten langs het parcours. En dat heeft Jong-Gelre vooral te danken aan het mooie weer. De cross in Holterhoek kan de boeken in als zeer geslaagd!

Eerdere bericht: Crossterrein in Holterhoek is helemaal klaar

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=3535]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven