Excelsior houdt jeugdconcert in ’t Spieker

EIBERGEN – Zondag 24 maart om 15.00 uur geven de jeugdleden van Muziekvereniging Excelsior hun jaarlijkse jeugdconcert. Aan het jeugdconcert doen verschillende onderdelen van muziekvereniging Excelsior mee. Het C-orkest, bestaande uit beginnende muzikanten zullen het spits afbijten met een aantal orkestnummers.Ook de Junior Melody Percussion Ensemble zal een aantal nummers ten gehore brengen. Deze groep bestaat uit slagwerkleerlingen die naast trommelen ook zeer handig zijn op allerlei percussie- en melodische instrumenten.

Daarnaast laten ook de kinderen van Spelen met Muziek van zich horen deze middag. Deze leerlingen zijn in september begonnen met de AMV-cursus en kunnen ondertussen al mooie liedjes aan het publiek laten horen. Voor deze leerlingen is het de eerst keer dat zij optreden voor publiek en dat is natuurlijk heel spannend.

Het B-orkest zal de middag afsluiten. Dit orkest bestaat uit een groep gevorderde leerlingen die al een aantal jaren met veel plezier muziek maken. In de pauze is er in de foyer een lekkere verrassing voor alle jeugdige bezoekers! De presentatie van deze middag is in handen van 2 van de jeugdleden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven