Optreden Racoon al (bijna) uitverkocht

EIBERGEN – Binnen vier dagen veertienhonderd tickets verkopen, dat is het openluchttheater in Eibergen nog nooit overkomen. Pr-man Raph Schouten denkt dat zondagavond 17 maart alle kaarten zijn verkocht. “Aan het einde van de middag hadden we nog ruim honderd kaartjes.” Racoon is op dit moment één van de populairste bands in Nederland. Elk jaar probeert het theater topartiesten naar Eibergen te halen.

“We hebben ook contact gehad met het management van Ilse de Lange. Maar de komst van deze zangeres was voor ons te hoog gegrepen. Mogelijk komt ze volgend jaar naar ons dorp.” Het theater in Eibergen zit flink in de lift. “We zijn voortdurend bezig met vernieuwingen. Binnenkort wordt het hele theater van top tot teen verlicht. Eibergenaar Bob Roos gaat ons hierbij helpen.”

”Oja, openluchttheater Eibergen staat op dit moment op nummer vier in de openluchttheater-ranglijst. Op de lijst staan zestig openluchttheaters. De plek heeft te maken met het aantal bezoekers.”

Eerdere bericht: Racoon naar openluchttheater Eibergen

Update zondagavond 17 maart 20.30 uur:
Het openluchttheater heeft zojuist laten weten dat alle kaarten zijn uitverkocht. Tegen 20.00 uur werd de laatste ticket besteld. ”We willen het voor iedereen gezellig houden, dus niet meer dan 1.400 tickets”, aldus Schouten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven