Racoon naar openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Racoon geeft vrijdag 14 juni een optreden in Openluchttheater Eibergen. De band speelt ruim anderhalf uur. Racoon is op dit moment de populairste band van Nederland. De vier musici werden onlangs op Noorderslag uitgeroepen tot beste groep van 2012 en de nieuwe cd ‘Liverpool Rain’ scoorde een 3FM Award voor ‘Beste album’.

De band speelt in Eibergen bekende hits als Love You More en No Mercy, maar ook nummers van de nieuwe cd. Na Herman van Veen (31 augustus) is Racoon de tweede grote naam die is vastgelegd. ‘’We gingen voor de allergrootste vis en die is binnengehaald’’, meldt het bestuur trots. Vorig jaar was De Dijk goed voor een uitverkocht huis, met Racoon verwacht het bestuur hetzelfde.

Het voorprogramma wordt later bekendgemaakt. De poort van het openluchttheater gaat om 19.30 uur open. Kaarten kosten in de voorverkoop €27,50 (exclusief 1euro  transactiekosten). Tickets zijn online te koop via de website www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Racoon naar openluchttheater Eibergen”

 1. arme buurtbewoners worden weer een paar maanden uit hun rust gehouden. Door dit soort herrie.

 2. steljenietzoaan

  Stel je niet zo aan, zeurkous. Zeker jammer dat Fransje Bauer niet komt? Wees blij, dat is pas takke herrie. Dit is en van de beste (zo niet de beste) acts van Nederland.

  Puik werk van het open lucht theater om deze band te strikken.

 3. @Eibergenaar,
  Wanneer probeer je eens te genieten zoals zoveel andere mensen wel doen.
  Ik lees alleen maar negatieve reacties van jou.
  Hoop dat je wel positief in het leven staat.

 4. pffff….en ja hoor er kan er weer 1tje niet laten om te zeuren…. Was jij niet dezelfde die ook wat over het ijsbaantje van het openluchttheater wat had te zeuren Eibergenaar…. Wat een ontzettende zeur ben jij zeg! Wordt het niet eens tijd om in een hutje op de hei te gaan wonen? Heb je alleen last van je zelf!!
  Top! OLT dat jullie voor zoveel Eibergenaren (en anderen) weer een beetje gezelligheid en leven in Eibergen terugbrengen!

 5. Wat een zeikerd die “eibergenaar”. Ga dan lekker in de onbewoonde wereld wonen. Heb je van niemand last en wij niet van jou. Altijd wat te zeiken. Racoon is de beste band van Nederland en we (en dat zeg ik als geboren maastrichtse) mogen trots zijn dat OLT ze heeft binnengehaald. OLT bedankt…..we kijken erg uit naar 14 Juni. Oh ja, misschien dan die zeikerd dan zorgen dat hij op vakantie is want ’n feestje wordt ’t, geloof mij maar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven