Tied verzetten met de Slingelandkapel

BELTRUM – In muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat in Beltrum zal op Zaterdag 30 maart de Slingelandkapel haar jaarlijkse ‘Tied Verzet Concert’ presenteren. Dit concert is bedoeld voor mensen die genoeg hebben van alle wintertenen en natuurlijk voor iedereen die gewoon zin heeft in een gezellige avond. Op deze avond wordt de klok weer omgeschakeld naar de zomertijd wat betekent dat we met z’n allen weer kunnen genieten van de lekkere lange zomeravonden. Het Beltrums Mannenkoor zal deze avond eveneens haar medewerking verlenen onder leiding van Hans Kienhuis zullen zij hun zangkwaliteiten aan het publiek laten horen.

Samen met Robin Loff  zal de Slingelandkapel een afwisselend programma aan het publiek voorschotelen bestaande uit Bömische en Tsjechische blaasmuziek afgewisseld met wat lichtere muziek. De Slingelandkapel zal op 30 maart voor het eerst optreden met haar nieuwe zangeres Irma Asschert. Het concert  is voor iedereen vrij toegankelijk. De zaal is open vanaf 19.30 uur en aanvang is om 20.00 uur.

Het Beltrums Mannenkoor en de Slingelandkapel nodigen u graag uit de Tied te komen verzetten en dit prachtige concert bij te wonen, het belooft een zeer muzikaal maar vooral gezellige avond te worden.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven