Actievoerders laten flink van zich horen

protestactie-tegen-bezuinigingen-zorg-borculo-003BORCULO – Thuiszorgmedewerkers van Sensire en leden van de SP hebben afgelopen dinsdagavond actie gevoerd bij het gemeentehuis in Borculo. Ze zijn tegen de bezuinigingen op de thuiszorg in Berkelland (WMO en AWBZ). Verschillende insprekers deden hun zegje tijdens de raadsvergadering. Door deze maatregel dreigen er veel banen te verdwijnen en gaat de kwaliteit van de zorg volgens de SP sterk achteruit. De SP heeft in totaal 2546 handtekeningen ingezameld. Deze werden dinsdag niet overhandigd. Deze worden op 6 april aangeboden aan de Tweede Kamer. De gemeenteraad heeft tijdens de vergadering een motie aangenomen. Ze sturen een brief naar de Tweede Kamer en de VNG met daarin de zorgen en vragen of ze de besluiten willen herzien en aan willen passen.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=3583]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Actievoerders laten flink van zich horen”

  1. had meer demonstranten verwacht.is toch wel een heel belangrijke zaak dit van de zorg.en zag ik daar ook die man zitten van de gaard sportschool????hoe gaat dat met het zwembad of word dat erzo doorgedrukt.hoop hier nog wat van te horen op deze goede site

    mvg piet

  2. Topactie van de dames en heren!! Wat een goed resultaat. Zie dat actievoeren wel zin heeft.

    Op naar 6 april, de grote manifestatie op het Malieveld!

  3. We blijven strijden voor ons vak.
    Voor ons en de mensen die er gebruik van MOETEN maken.

  4. Hopelijk hebben jullie de handtekening van dhr. Bloemen ook mogen ontvangen, omdat hij toch zo bezorgd is om de werkgelegenheid in Berkelland. (zie en lees de acties van FPC Oldenkotte)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven