Eibergen krijgt weer eigen muziekwinkel

EIBERGEN – Aanstaande woensdag (10 april) gaat er in Eibergen een nieuwe muziekwinkel open. Eibergenaar Tonny Stoverink opent dan de winkel ‘Rocks and Music’. De platenzaak is te vinden aan de Beltrumseweg 9b (waar voorheen supermarkt Meermarkt heeft gezeten) In de zaak zijn duizenden lp’s en cd’s en dvd’s te koop. Een must voor dj’s en andere muziekliefhebbers. Tevens verkoopt Stoverink geluidsapparatuur. In de winkel liggen ook ‘rocks’ (stenen). De winkel gaat om 12.00 uur open. De openingstijden zijn van woensdag tot vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur (met uitloop tot 22.00 uur). Zaterdag is de platenzaak geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op www.rocksandmusic.com.

[nggallery id=3601]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Eibergen krijgt weer eigen muziekwinkel”

  1. Een muziekliefhebber

    Echt mooie ruime winkel met voor elk wat wils. Heb er al eenpaar goede LP’s, maxi’s en een CD gekocht. En goedkoop. Niet te missen! En ook prachtige stenen.

  2. Ik ben er denk veel te vinden! Een muziek winkel in de buurt heb ik echt gemist!

  3. Jan Peter (texelverslaafde)

    Het zal me benieuwen hoe het gaat. De muziekwinkels zijn met de komst van de computers, helaas een uitstervend iets. Ik hoop dat ze het flink druk krijgen Want wat is er nu gezelliger om plaatjes te gaan luisteren bij de muziek winkel. En dat te gaan luisteren wat jij mooi vind en niet wat zo’n DJ op de radio vind dat jij mooi moet vinden. Gewoon weer lekker muziek luisteren en kopen wat je mooi vind.
    SUCCES!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven