Electro World viert haar 20-jarig bestaan

NEEDE – Precies twintig jaar geleden is de firma Hasstra aangesloten bij Electro World. Nadat Ard Eijsink tien jaar geleden de zaak heeft overgenomen is de handelsnaam veranderd in Electro World Neede. De afgelopen decennia is er veel veranderd. Het bedrijf is sinds oktober 2012 gevestigd in een gloednieuw pand aan de Borculoseweg en gaat met haar tijd mee. Electro World Neede staat bekend om zijn goede service en concurrerende prijzen.

De klant wordt altijd goed voorgelicht en de producten worden snel bezorgd of gerepareerd. Om het 20 jarig jubileum samen met de klanten te kunnen vieren is er een actie opgezet: iedere koper maakt kans op een ballonvaart. Bij besteding van iedere vijfentwintig euro ontvangt de koper een lot en dingt op deze manier mee naar de hoofdprijs. Maar dat niet alleen.

Bij bestedingen van honderd euro of meer wordt een cadeaubon weggegeven die kan variëren van tien tot maar liefst honderd euro. De actie loopt tot 21 april en is, net als alle aanbiedingen, op de voet te volgen via Twitter en Facebook.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Electro World viert haar 20-jarig bestaan”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven