Foutje: Container wordt zaterdag geleegd

RUURLO – Door miscommunicatie bij de inzamelaar zijn afgelopen zaterdag de grijze containers in het buitengebied van Beltrum en de groene containers in de kern Ruurlo niet geleegd. Met de firma Ter Horst is nu afgesproken dat zij zaterdag 6 april de inzameling in de genoemde gebieden gaan doen. Zet uw container voor 7.30 uur aan de weg.

Omdat het nu een week langer duurt voordat de grijze containers worden geleegd is het voor deze keer toegestaan om extra zakken met afval naast de container te plaatsen. Dit geldt alleen voor de grijze containers in het buitengebied van Beltrum en niet voor de groene containers in Ruurlo.

Gemeente Berkelland: ”Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw medewerking!”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Foutje: Container wordt zaterdag geleegd”

  1. Met de firma Ter Horst is nu afgesproken dat zij zaterdag 6 april de inzameling in de genoemde gebieden gaan doen. Zet uw container voor 7.30 uur aan de weg.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven