Hoofdagent Dirk Wiggers stopt na 42 jaar

tn_dsc01532BORCULO – Politie Berkelland heeft afgelopen vrijdag (5 april) afscheid genomen van Dirk Wiggers. De hoofdagent mag na tweeënveertig dienstjaren genieten van zijn welverdiende pensioen. Dirk werd de gehele dag in het zonnetje gezet. Collega’s haalden hem thuis op en brachten hem onder begeleiding (motoragenten) naar het politiebureau in Borculo. Na afloop van zijn laatste werkdag organiseerde de teamchef een afscheidsreceptie. Veel Berkellanders kennen Dirk. “Dat is die agent met baard”, zult u al snel zeggen. Maar sinds vandaag draagt Dirk geen baard meer. Hij heeft de baard eraf geschoren. Waarom? Dat was een belofte die Dirk moest nakomen! Nieuwsuitberkelland.nl heeft altijd goed kunnen samenwerken met Dirk. Wij willen hem daarom via deze weg bedanken.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Hoofdagent Dirk Wiggers stopt na 42 jaar”

  1. Was altijd een fijne collega om mee samen te werken. Dirk we gaan je missen. Geniet van je vrije tijd. DH

  2. Fijne man als je hem zag was hij altijd heel ernstig maar stond zijn mannetje wel goed gedaan hr.wiggers wij wensen je nog en heel lang pensioen ga maar lekker genieten de druk is nu van de ketel.Ga je goed

  3. nu 65 jaar gezien de nieuwe AOW regels dus op z’n 22ste (42 dienstjaren) begonnen met werken? Of werkt dat anders bij de politie?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven