Vera Berends is winnaar kleurwedstrijd

EIBERGEN – Tijdens de caravanprevententiedag bij A.A.S. Autoschadespecialist de Kiefte in Eibergen heeft Vera Berends de eerste prijs gewonnen van de kleurwedstrijd. Een compleet verzorgt ontbijtbuffet bij Hof van Eckberge voor vier personen. Deze caravanpreventiedag werd gehouden op 23 maart bij de Kiefte in samenwerking met diverse tussenpersonen en ondernemers. Er kan gesproken worden over een succesvolle dag. De tussenpersonen hadden hun caravanverzekerden uitgenodigd. Bruggink Caravans Borculo en Profile Tyrecenter Vermeulen verzorgden deze check op rij- en technische aspecten volgens de controlelijst.

Tragter Groep Neede verzorgde een brandblusdemonstratie waar een ieder aan kon deelnemen. Daarnaast was ook Veilig Verkeer Nederland (VVN) aanwezig met de kantelsimulator. Elke deelnemer had de mogelijkheid om met een instructeur van Hartemink Verkeersopleiding een stukje te rijden, hier werd veel gebruik van gemaakt. Achteruit rijden is toch moeilijker dan je denkt.

Volgend jaar wordt er wederom een preventiedag gehouden bij A.A.S. Autoschadespecialist de Kiefte. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en worden als de nieuwe datum bekend is benadert.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven