Auto-inbreker vernield ruiten bedrijfsbus

EIBERGEN – Niet alleen Ruurlo is doelwit van auto-inbrekers. Afgelopen nacht heeft het ook ‘gespookt’ in Eibergen. Aan de Kremerskamp is een bedrijfsauto van Van Wijnen toegetakeld. Een inbreker – of misschien wel inbrekers – heeft beide zijramen van de bus ingegooid. Het is nog niet duidelijk of de dief wat buit heeft gemaakt. De schade is groot te noemen. Politie Berkelland roept inwoners op de aankomende tijd alert te zijn. Ziet u iets verdachts bel meteen 112. Deze inbraak heeft de politie ook in onderzoek.

[nggallery id=3704]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Auto-inbreker vernield ruiten bedrijfsbus”

  1. een buurtbewoner

    Ach ja dat heeft de politie in onderzoek. Daar hoor je nooit iets van weer!

  2. Niet alleen aan de Kremerskamp zijn de ruiten van een bedrijfs bus ingeslagen/gegooid ook aan de Blenkenkamp was het raak in de nacht voor hemelvaart, daar werd een auto van de firma Alferink toegetakeld. Volgens Carglas waren er nog meer.in deze buurt het slachtoffer geworden.
    Gerrie

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven