D’n Aoverstep start een groentenkwekerij


NEEDE – Aan de Visschemorsdijk is vanuit zorg-erf D’n Aoverstep een nieuwe biologische groentenkwekerij opgestart, ’t Needsche Hof. Doel van deze onderneming is om op een verantwoorde en duurzame wijze seizoen- en streekgebonden groenten te gaan telen.

‘t Needsche Hof produceert duurzaam: Op ecologische wijze zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen, seizoen en streekgebonden, geen transport en vervuiling, met personeel dat ze met zorg kiezen. Wilt u duurzaam meedoen dan kunt u bij t Needsche Hof een abonnement sluiten voor een groentepakket, bij de verswinkel van Eddy Pleiter kunt u de  groenten kopen of bij Marcel Stroet bereid met onze grondstoffen.

”Om u te informeren over wie en wat ’t Needsche Hof precies is houden we samen in de bakstudio van Stroet een gratis info bijeenkomst. Kom proeven en beleven! Om de kwekerij van dichtbij te beleven fietsen we daarna naar ’t Needsche Hof.” (aan de Visschemorsdijk)

Meld u aan op [email protected], en kom op 28 mei om 19.00 naar de bakstudio aan de Borculoseweg.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “D’n Aoverstep start een groentenkwekerij”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven