Eiberrun weer succesvol verlopen + foto’s

img_0377EIBERGEN – Het was een feest voor hardlopers: de Eiberrun. Afgelopen zondag 26 mei lieten sporters zich weer van hun beste kant zien. Jong en oud deed mee aan de hardloopwedstrijden. Heel wat toeschouwers stonden langs de route om de atleten uit Eibergen en omgeving aan te moedigen. De Kangoo Jump Run trok – naast de gewone lopers – veel bekijks. Het was de eerste wedstrijd in Nederland voor Kangoo Jump runners. Ondernemers in Eibergen profiteerden ook van de Eiberrun. De meeste winkels waren geopend. Ook de horeca deed goede zaken. Onze jonge reporter – Sam Wedel – ging voor NUB op pad. Hij maakte onderstaande fotoreportage. Alle uitslagen van de 15e run zijn te vinden op de site www.eiberrun.nl.

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=3737]

 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Eiberrun weer succesvol verlopen + foto’s”

  1. foto 52 verdiend respect voor loper 666 orginaliteitsprijs!!!
    sander overkamp

  2. heeft er geen jeugd onder de 10 mee gedaan? Zie geen enkele foto van deze catagorie

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven