Fotograaf Ben Somsen laat zijn werk zien

EIBERGEN – Amateurfotograaf Ben Somsen houdt vanaf heden tot 1 september een expositie in dorpshuis de Huve. Er zijn foto’s te zien gemaakt in de periode van 1958 tot en met nu. De vele foto’s zijn gemaakt in en rond Eibergen maar ook in andere delen van de wereld die hij tijdens zijn werk heeft bezocht. Ben fotografeert op dit moment het liefst in zijn eigen omgeving (in en rondom Eibergen) dit geeft hem de kans om naar de plek terug te keren als het weer voor een mooie foto gunstig is. Er zijn zeker vijfentwintig foto’s te zien van landschappen, portret maar ook modernere stillevens. De expositie is gratis te zien tijdens de openingstijden van de Huve. Somsen is de eerste fotograaf die zijn werk mag tentoonstellen in de nieuwe expositieruimte. Ook belangstelling? Kijk op www.dehuve.info.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Fotograaf Ben Somsen laat zijn werk zien”

  1. Paul van den Brand

    Klassewerk van Ben! Wellicht zijn vele van zijn foto’ s bruikbaar voor publicatie over Eibergen. Zo ben ik op zoek naar meer foto’s over de spoorbaan.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven