Gezellige harmonicadag in het Kulturhus

HAARLO – Op zondag 2 juni wordt van twaalf tot vijf uur in het Kulturhus ’t Stieltjen voor de tweede keer een harmonicadag georganiseerd. Het Kulturhus is een vrij nieuwe locatie met diverse zalen, waardoor het uitermate geschikt is voor het houden van een harmonicadag. Op een harmonicadag komen van heinde en ver spelers en publiek af om harmonicaklanken ten gehore te brengen en te luisteren.

In de grote zaal vinden de podiumoptredens plaats, waar elke dertig minuten een andere groep de gelegenheid krijgt om hun kunnen te laten horen. De organisatoren zijn er in geslaagd om een prachtig programma, met zeer goede groepen samen te stellen. In de overige zalen en bij mooi weer buiten gaan de vrije spelers elkaar opzoeken en zo vormen zich diverse groepjes met verschillende speelstijlen en instrumenten.

Daar er voldoende zalen beschikbaar zijn is het ook zeer geschikt voor de steier spelers. De toegangsprijs is €3 (inclusief een gratis kopje koffie). De spelers en hun partners hebben gratis toegang.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gezellige harmonicadag in het Kulturhus”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven