Hennie en Ans Roelvink samen 100 jaar!

img_1393REKKEN – Spektakel aan de Slemphutterweg in Rekken. Hennie en Ans Roelvink zijn samen 100 jaar geworden. Familie vrienden en buurtbewoners wilden dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Ze plaatsten begin deze week poppen, spandoeken, en andere opvallende attributen in de tuin. Heel veel Berkellanders kennen het echtpaar. Vooral Hennie is een ‘BN’er’. Eind vorig jaar haalde hij nog het nieuws (zie hieronder). Zijn bakoven stond letterlijk en figuurlijk in brand. De brandweer moest in actie komen om Roelvink te redden. Dit verhaal staat ook op de spandoeken. Oja, ze hebben ook bijnamen: Pallet Hennie en Gibo Ans. Wilt u de versierde tuin ook bewonderen? Rij dan even naar de Slemphutterweg (nummer 22). Het is de moeite waard.

Eerdere bericht: Roelvink zorgt voor brand bij brandweer

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3739]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hennie en Ans Roelvink samen 100 jaar!”

  1. Annelies te Nijenhuis

    Ans en Henny , Hartelijk gefeliciteerd en laat ze maar kletsen de leu , HEB ZE MOOI WAT TE ….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven