Monique van der Valk (11) beste crosser!

NEEDE – Het dorp Neede is vanaf maandag een kampioen rijker. Monique van der Valk heeft een knappe prestatie geboekt. Ze werd eerste – dus kampioen – tijdens het Nederlands kampioenschap fietscross. Ze deed dat in haar klasse (meisjes 10 tot 11 jaar). De wedstrijden werden op tweede pinksterdag gehouden op de crossbaan van FCC De Bissinghcrossers in Ommen. Ruim vijfhonderd rijders uit heel Nederland lieten hun prestaties zien. Monique rijdt sinds haar zevende al BMX fietscrosswedstrijden. Afgelopen jaren heeft ze heel wat wedstrijden gewonnen. Ze is zeer fanatiek en traint bij sportschool de Gaard, DVO Haaksbergen en de Lochsprinters in Nijverdal. “Voor een meisje is dit succes zeker een topprestatie. Ik ben trots op mijn dochter. Bij mij weten is Monique de enige BMX rijdster in Neede”, aldus Frank.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Monique van der Valk (11) beste crosser!”

  1. Monique is niet de enigste in neede die bmx rijdt.
    Ook broer robin is een goede crosser.
    Heeft helaas op de nk de finale niet kunnen halen.
    Grt frank

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven