Needse bloemschikster valt in de prijzen

NEEDE – Vrijdag werd bij kaasboerderij Weenink in Lievelde het Regionaal Kampioenschap Bloemschikken gehouden met als thema: beweging.

De wedstrijd was opgedeeld in verschillende niveauklassen, waarbij iedere klasse bloemen moesten verwerken die door de organisatie aangeleverd werden. Door de deskundige jury werd het niveau geroemd dat er diverse hoogstandjes geleverd zijn waarop vele professionals jaloers waren.

Van de afdeling Berkelland-Haaksbergen behaalde Els Prinsen uit Haaksbergen de eerste plaats in de klasse A-select en Alexandra Roelink uit Neede de eerste plaats in de Ere-klasse, Alexandra is hiermee Kampioen Bloemschikken van het Rayon Oost Nederland.

Tijdens de jaarlijkse boerenmarkt Achterhoek te Lievelde werd er van  alle gemaakte creaties een tentoonstelling ingericht. De boerenmarkt is gehouden wordt gehouden op maandag (2e Pinksterdag) 20 mei van 10.00-16.00 uur, tevens was alleen de tentoonstelling te  bezoeken op zondag (1e Pinksterdag) 19-05 van 11.00-16.00 uur.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Needse bloemschikster valt in de prijzen”

  1. Henk Wanink

    Alexandra je bent een kanjer,je zet Neede weer op de kaart.
    Jannie en Henk Wanink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven