Nieuwsuitberkelland.nl heeft nieuw jasje!

EIBERGEN – Nieuws uit Berkelland. Dat was ook letterlijk de insteek voor het ontwerp van het nieuwe frisse logo zoals gemaakt door InStijl Media uit Eibergen. Als uitgangspunt was de vorm van de plattegrond van de gemeente Berkelland. Het nieuws komt uit de gemeente en dus zijn de kleine en grote nieuwsberichtjes binnen de gemeentegrenzen gepositioneerd, ze vormen samen zelfs een gestileerde plattegrond van de gemeente.

De nieuwsberichten zijn weergegeven in de iconische vorm van tekstballonnen. Kleurrijke tekstballonnen voor kleurrijke berichtjes en berichten. Het woordmerk is zo gepositioneerd dat het woord Berkelland binnen de Berkelland-vorm van de tekstballonnen valt. Bovendien ontstaat zo een onlosmakend geheel van beeldmerk en woordmerk.

Door de tekstballonnen transparant te houden kan dit logo ook over een foto geplaatst worden waarmee de nieuwsberichten/tekstballonnen ook op de achtergrond, dus op de foto, lijken te slaan.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Nieuwsuitberkelland.nl heeft nieuw jasje!”

 1. Pim Bottenberg

  Hallo,

  …..en ik maar zoeken naar het nieuwe logo, maar zag eigenlijk niks nieuws, toen maar de url in aan andere browser geopend en ja hoor dat zag ik het nieuwe frisse logo. Gefeliciteerd.

  Met vriendelijke groet,
  Pim.

  P.s. Als je het nieuwe logo ook niet ziet kan je ook even je cache legen.

 2. Met Internet Explorer komt gewoon de oude opzet te voorschijn. Met Google Chrome zie ik dat de foto bovenin is veranderd en er inderdaad een gekleurd soort logo van de gemeente is geplaatst. Maar verder zie ik geen wijzigingen. Tekstballonnen, waar?

 3. Browser van hoop troep (restbestanden, cookies etc.) ontdaan met CCleaner (gratis te downloaden) en nu werkt het!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven