Pinksterfeest bij de Klok eerder van start

EIBERGEN – De Klok in Eibergen presenteert op 19 mei een gezellig Pinkster Event. Voor jong en oud is er wat te beleven. “We gaan dit jaar onze doelgroep verbreden. Daarom beginnen we ’s middags al met de activiteiten”, aldus Paul klein Goldewijk.

Om 16.00 uur mag DJ Bacchie het pinksterfeest openen. Tegen 17.00 uur wordt iedereen uitgenodigd voor een speciale ‘Grill Party’. Op de buitengrill worden er verschillende soorten vlees bereid. Ook is er een saladebar. “Het wordt dit jaar meer een buitengebeuren. Iedereen kan op elk moment van de dag een kijkje komen nemen.”

Om 19.00 uur staat Yellow House 21 op het podium. Als toetje kunnen muziekliefhebbers genieten van Sabine Uitslag met haar band Ujane (start 22.00 uur). Er is ’s avond een shotjes- en coronabar aanwezig. De entree is de gehele dag gratis.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Pinksterfeest bij de Klok eerder van start”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven