Raar: Gemeente stuurt lege enveloppen

leegBORCULO – De gemeente zorgt voor een raadsel in Borculo. Enkele inwoners hebben op donderdag 16 mei (via de post) een envelop zonder inhoud ontvangen. ”Nee, de enveloppen zijn niet opengescheurd door de postbode. Ze zaten nog helemaal netjes dicht”, bericht Mike Gerritsen uit Borculo. ”Grappig is dat er bij ons twee lege enveloppen zijn bezorgd. Mijn zusje heeft er ook één ontvangen.” De gemeente-enveloppen werden bezorgd aan de Prins Willem v Straat. Naast Gerritsen heeft de familie Groot Wassink ook een lege envelop ontvangen. Beide families hebben contact gezocht met de gemeente. “Ze konden er nog geen zinnig woord over zeggen.” Zijn er nog meer inwoner die ‘luchtpost’ hebben ontvangen? Gaat er wel eens vaker wat mis bij de gemeente? Plaats hieronder een reactie!

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Raar: Gemeente stuurt lege enveloppen”

 1. Kijk, hoezo onze gemeente is niet creatief?!

  De nieuwe manier van het inzamelen van de laatste spaarcenten, je laatste flapjes in de knip, die verborgen spaarcenten onder de matras, is begonnen.

  Ze sturen je tegenwoordig gewoon een lege enveloppe op, dan kun je daar je laatste spaarzame centen in doen en droppen aan de balie!? Op dat je dit niet vergeet.

  Balie? Ja, Want daar hadden ze dan net weer niet over nagedacht helaas. Er zit geen retourenveloppe bij voorzien van voldoende porto.Dat is dan weer jammer.

  Verder toch petje af, zo had ik me nog geen inzamelactie voor kunnen stellen. Hulde aan de creativiteit!

 2. Misschien wou die straat wel in het nieuws komen. Waarom 1 straat? Beetje zinloos bericht dit. Gewoon een stunt.

 3. De gemeente is het wel gewend met lege beloftes te komen. Geld, veel geld over de balk smijten is hun ook niet onbekend.

 4. Voor zover we kunnen nagaan, betreft dit een mailing over de Sportenquête van de Gelderse Sportfederatie, die in enveloppen van de gemeente Berkelland aan zo’n 3000 personen is verzonden. De afhandeling van deze mailing is verzorgd door een extern bedrijf. Hierbij is kennelijk –helaas- wat mis gegaan. Personen die een lege enveloppe hebben ontvangen, kunnen zich melden bij de gemeente. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze mensen alsnog de brief (een herinneringsoproep om de enquête in te vullen) ontvangen.

 5. wie weet zijn er ook lege enveloppen in neede bezorgt en welke straten zijn het dan meld dit ook dan ff bij de gemeente

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven