Verkeersexamen in Ruurlo zeer geslaagd

RUURLO – Weer of geen weer altijd examenweer. Meer dan honderd leerlingen uit Ruurlo hebben donderdag deelgenomen aan het praktisch verkeersexamen. Dit examen werd opgezet door Veilig Verkeer Nederland en de politie. Precies 111 kinderen stonden aan de start (Kerkplein). Bijna iedereen is geslaagd (op één leerling na). Wijkagent Eddie van Melis: ”Een prima resultaat!” Het theorie-examen werd door iedereen met een voldoende afgesloten. “We hebben dit jaar een nieuwe route gefietst. Die meer aansluit bij het huidige verkeer in Ruurlo”, zegt Peter Gort namens VVN.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Verkeersexamen in Ruurlo zeer geslaagd”

  1. En nu maar hopen dat het ook in praktijk wordt gebracht, maar heb zo mijn twijfels!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven