Wereldfestival verplaatst naar De Stier

EIBERGEN – In verband met het slechte weer is het Wereldfestival van komende zaterdag verplaatst naar café De Stier. Het gaat om een sterk ingekort programma. De band NOblues speelt twee sets en voor en na het optreden worden er swingende worldgrooves gedraaid.

NOblues speelt een combinatie van traditionele Arabische muziek en Amerikaanse folk & blues. Deze ‘Arabicana’ maakt snel naam in binnen- en buitenland. De vijf muzikanten komen uit alle windstreken. De cd ‘Hela, Hela’ kreeg een warm onthaal in De Volkskrant; ‘Devotie die je niet los laat’. Een live optreden van NOblues staat borg voor een energieke en swingende muzikale rondreis langs verschillende continenten.

De entree is 5 euro. Met alle andere artiesten en bands die op het Wereldfestival zouden optreden is afgesproken dat ze volgend jaar terugkomen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven