Wooncafé in Eibergse Rabobankvestiging

EIBERGEN – De Rabobank organiseert in samenwerking met Scheers en Roes Makelaars en notariskantoor Roerdink en Stevelink op 10 juni een Wooncafé op de Rabobankvestiging in Eibergen. Het wooncafé is bedoeld voor iedereen die meer wil weten rondom het kopen van een huis. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur.

Het Wooncafé is bedoeld om belangstellenden te informeren en antwoord te geven op allerlei woonvragen. Vanaf 20.00 uur zijn er drie korte presentaties over het kopen van een woning. Makelaarskantoor Scheers en Roes Makelaars vertelt over de ins en outs rondom het aankoopproces. Vervolgens geeft een hypotheekadviseur van Rabobank Achterhoek-Oost advies over de financiering.

Uitleg over de rol van de notaris komt van notariskantoor Roerdink en Stevelink. Na de presentaties is er de mogelijkheid om met de diverse partijen in gesprek te gaan en rustig na te borrelen met andere woningzoekers.

Op onze website www.rabobank.nl/achterhoek-oost is meer informatie over het Wooncafé te vinden. Ook kunnen belangstellenden zich hier online aanmelden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven