Climax-Bikes uit Neede houdt demodag

NEEDE – Geschreven door Cliff en Miriam Massop: ”Sinds december 2012 zijn wij aan de Ruwenhofstraat 28 te Neede gevestigd met onze fietsenspeciaalzaak. Na eerst enkele jaren gevestigd te zijn geweest op het industrieterrein zitten we nu op een zichtlocatie in het centrum. De kracht van Climax-Bikes is in eerste instantie het sportieve fietsgebeuren o.a MTB, racefietsen, trekkingbikes. Hiervoor is de expertise en ervaring ruimschoots aanwezig. Belangrijk onderdeel hiervan is het aanmeten van de juiste maat racefiets of MTB. Zodat de fiets als het ware een ‘verlengstuk’ van uw lichaam wordt. Coaching en begeleiding in het sportieve fietsen is een van de mogelijkheden waarbij u kunt denken aan advies in; sportvoeding, trainingsopbouw, cardiotraining en fietstechniek.

Onlangs hebben we, naast het dealerschap van BASSO ,het dealerschap van het merk SCOTT gekregen ,een A-merk met een geweldige uitstraling. Dit veelzijdige merk heeft zowel sportieve fietsen als stads- of elektrische fietsen in het assortiment. Binnenkort kunnen we van SCOTT ook sportieve kleding aanbieden tegen een scherpe prijs. Echter reparatie en onderhoud van uw ‘gewone’ dagelijkse fiets hoort zeker ook tot de mogelijkheden die Climax-Bikes te bieden heeft

Een nieuwe activiteit die we binnenkort aan ons aanbod  kunnen toevoegen, is de verkoop en onderhoud van 25 en 45 km viertaktscooters. Dit in samenwerking met Daan Tjemkes van Recreashop.nl gevestigd te Hoorn. Kymco en BTC zijn de kwaliteitsmerken waar we mee gaan starten. Beide merken hebben een ruim aanbod qua modellen, voor elk wat wils, zowel voor jongeren als de wat oudere scooterrijder.

Op zaterdag 22 juni a.s houden we een demodag waarbij u deze scooters eens op uw gemak kunt bekijken en eventueel informatie en advies kunt krijgen. Een proefrit is dan ook mogelijk. De demodag is van 10.00 tot 17.00 uur, de koffie staat klaar! We denken dat dit een aanwinst voor Neede kan zijn omdat er nog geen verkooppunt in de directe omgeving is.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven