Eibergse opent een nieuwe pedicuresalon

EIBERGEN – De gemeente Berkelland heeft er sinds kort een pedicuresalon bij. Nicole Koopman-Rothman heeft na jaren als tandartsassistente gewerkt te hebben het roer omgegooid en is de opleiding tot pedicure gaan volgen. Deze heeft ze met succes afgerond en 14 mei haar diploma officieel in ontvangst genomen.  Nicole: ”Na een kleine verbouwing hebben we een mooie frisse salon weten te realiseren die toegankelijk is voor iedereen.” U kunt bij Voet&zo terecht voor een basis voetbehandeling waarbij de nagels verzorgd worden evt. eelt, likdoorns of ingroeiende nagels behandeld worden. Maar ook voor een cosmetische voetbehandeling, een behandeling waarbij de voeten even lekker verwend worden, nailart, gellak of french pedicure bent u aan het goede adres.

Nicole heeft onlangs een cursus gedaan om de zogenoemde ‘kalknagels’ te kunnen behandelen en om ze cosmetisch er mooier uit te laten zien. Wilt u kennis maken met Nicole en haar nieuwe salon dan kunt u een afspraak met haar maken op 0545 842480.

Pedicuresalon Voet&zo is te vinden aan de Rozenkamp 19 in Eibergen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergse opent een nieuwe pedicuresalon”

  1. pedicuresalon Voet&zo

    Dank u wel en iedereen is van harte welkom

    tot ziens,
    Nicole Koopman

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven