Flinke ravage in fietsenstalling bij station!

dsc05862RUURLO – Wie o wie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote ravage aangericht in de fietsenstalling bij het station in Ruurlo? Tientallen fietsen zijn vernield (zie foto’s). Fietsen zijn omgegooid, lampen en trappers kapot geslagen, en andere fietsonderdelen zijn door de vandalen gesloopt. Politie Berkelland heeft nog geen bericht naar buiten gebracht. Maar waarschijnlijk komt er morgen een persbericht. Hoe laat de vernielingen zijn gepleegd is nog onbekend. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van het station? Bel dan met de politie. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000. Mensen die meer weten over deze zaak – slachtoffer zijn en aangifte hebben gedaan bij de politie – kunnen contact opnemen met de redactie via [email protected].

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3790]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Flinke ravage in fietsenstalling bij station!”

 1. Zie ook geen tweet van onze wijkagent. Zijn ze dan echt niet op de hoogte en moeten ze het hier lezen? Grappig…

 2. buurtbewooner

  mis toch de fietsen aan de overkant in de vijver op de foto, bang voor natte voeten roy ?.
  probleem al heel lang bekend, discobus stop nachts bij het station fietsenstalling en omgeving gesloopt .
  politie bellen heeft echt geen zin, komen meestal een dag of 4 later.

 3. misschien een goed idee om iemand met de discobus mee te laten reizen zie commentaar buurtbewoner. Schade verhalen op de persoon zelf,werken cq betalen ervoor geen excuus!!

 4. Wat mankeert die gene die dit aandoet, om eigendommen van een ander te vernielen,. het heeft velen geld gekost om een fiets voor het station aan te schaffen,. het loopt de spuigaten uit, vorig jaar werd hier ook de bomen vernield wat geld heeft gekost. wij burgers van Berkelland moeten al vrij hoge kosten betalen aan alles wat binnen onze gemeente vernield word. zij die dit op zijn of haar geweten hebben zouden zelf voor de kosten moeten opdraaien en niet de burgers. ook vraag ik me af waar blijft de politie, hier moet met harde hand opgetreden worden, en hoge straffen genomen worden om dit definitief de kop in te drukken.De politiek de rechters de politie moeten nu eens goed ingrijpen.

  Frans /17-06-2013 / 17.41.

 5. Als jullie stelletje betweters nou eens aan de politie zouden laten weten wie dit gedaan heeft, dan kunnen zij die jongens oppakken.

  Kritiek leveren is zo makkelijk, maar ondertussen weten jullie ook niks!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven