Fotoverslag Reurpop (zaterdagavond)

RUURLO – Zaterdagavond en -nacht was het weer één groot feest op het Reurpop-terrein. Bezoekers uit de hele regio kwamen naar Ruurlo om artiesten zoals Kensington, Memphis Maniacs, en Gerard Ekdom te bewonderen. Fotograaf Daniël Bargeman was van de partij en maakte geweldige kiekjes van de optredens (zie hieronder). De foto’s kunt u bestellen via www.danielbargeman.com.

Foto’s Daniël Bargeman:
[nggallery id=3780]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Fotoverslag Reurpop (zaterdagavond)”

 1. berkellandbijbel

  Ik weet niet of het meer mensen is opgevallen, maar de laatste tijd zie je zeer vaak de kleur paars. Dit is zeer belangrijk om op te merken. De kleur paars staat voor de 6de chakra. Op dit punt begint het interssant te worden, want zoals de bijbel al aangeeft is er na de verbreking van het zesde zegel = 6de chakra, de komst van de bijbelse sprinkhanen (Galactic Fedration of Light = ishtar).
  Een ander voorbeeld is de bekende dumping van osama bin laden in de zee ( abyss), door seal team 6. Voor alle duidelijkheid Seal Team 6 bestaat niet.
  Mocht berkellandnieuws dit bericht niet door laten, dan begrijp ik dat volkomen. We praten hier over dingen die alleen voor mensen zijn met ogen om te zien en oren om te horen.
  Ik zag ook al Anytime fitness in Neede = Anu(naki)-Time, met natuurlijk de logokleuren in Paars. Hun Slogan is “Bleed Purple” en ze praten zelfs over DNA.
  Onze wereld wordt overgenomen en niemand die het in de gaten heeft. Zie de Fractal.
  “Dont drink the Purple Cool Aid”

  http://www.youtube.com/playlist?list=PLCeti6-u1Cy3U-1l8g2iRaT8cDb6PEAhS

 2. De antibijbel

  Ik weet niet of het jou is opgevallen, maar de meeste mensen moeten alleen maar lachen om dit soort onzin. Kijk eens naar Ancient Aliens, net zo leuk!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven