Gelateria Piaceri pronkt met ijskunstwerk


EIBERGEN – Gelateria Piaceri in Eibergen heeft een bijzonder kunstwerk voor de zaak staan. Kunstenares Florentien Kloosterman kreeg van de eigenaar – Marcus Föller – de opdracht om een mooie ijsco te maken. Ze is weken bezig geweest met de bollen ijs en het hoorntje. “Normaal koop je bij de groothandel zo’n ding. Ik vond het wel uniek om een speciaal exemplaar te laten maken. Dit heeft niemand”, lacht Marcus. Florentien kwam het kunstwerk vrijdagavond persoonlijk brengen (zie video). Met een aanhanger werd de ijsco vervoerd (van het ketelhuis naar de Hagen). De nieuwe ijssalon valt volgens Marcus in de smaak. “Veel mensen weten me te vinden. Mond tot mond is erg belangrijk. Op dit moment kunnen mensen ons volgen via Twitter en Facebook. Daar zijn regelmatig nieuwtjes te vinden.”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gelateria Piaceri pronkt met ijskunstwerk”

  1. Roy, dat heb je fantastisch gedaan!!!
    Wat leuk en swingend!!!
    Dank je wel,
    Hartelijke groeten, Florentien

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven