Kids welkom tijdens Vakantie Bijbel Feest

NEEDE – ‘Kom maar op’ is dit jaar het thema van het Vakantie Bijbel Feest in Neede. Het is voor de vierde keer dat dit feest in Neede voor kinderen van de basisschool wordt georganiseerd. Rond de verhalen van de koning David wordt er gezongen, geknutseld en geluisterd naar verhalen. De aftrap is vrijdagmiddag 28 juni om 16.30 uur en het duurt tot 19.00 uur.

Zaterdag 29 juni zijn de kinderen vanaf 10.00 uur welkom en is het rond 13.00 uur afgelopen. Voor eten en drinken voor de kinderen wordt gezorgd. Net als vorig jaar zijn de ouders op zaterdag om 12.30 uur van harte welkom om te kijken wat de kinderen allemaal hebben geleerd, gedaan en geknutseld.

Dit alles vindt weer plaats in de tent naast de gymzaal aan de Oranjelaan. Je kunt je opgeven via e-mail [email protected]. Wil je meer informatie of wil je kijken en luisteren hoe het vorige jaren was? Kijk dan op www.vbf-neede.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven