Lisanne van Krimpen Nederlands Kampioen

RUURLO – Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor de Odival selectie van Trampolinespringen. Het gehele weekend vonden alle NK finales van alle disciplines van de KNGU plaats in Ahoy Rotterdam. Een grote zaal met wel 8 trampolines, een podium voor de juryleden en een zaal vol supporters. Voor alle klassen verschenen de beste 16 springers van Nederland aan start. Bij het NK is het de bedoeling dat de springers eerst een verplichte oefening springen en dan een keuze oefening. Na deze oefeningen gaan de beste 8 door voor de finale sprong, Iedereen begint dan weer op 0. De laatst geplaatste springt eerste en de als eerst geplaatste als laatste.

Zaterdagmiddag vonden de individuele wedstrijden plaats en daar verschenen Lisanne van Krimpen, Rachel Wegdam en Lianne Wolters aan de start. Lisanne van Krimpen deed mee in de klasse E jeugd gemengd en Rachel Wegdam en Lianne Wolters sprongen in de D junior gemengd. Door twee mooi uitgevoerde oefeningen plaatste Lisanne zich voor de finalesprong. Met een mooie afsluitende sprongserie behaalde ze het goud met 25,600 punten.

Bij de individuele wedstrijden in de klasse D Junior gemengd behaalde Rachel Wegdam een 9e plek en Lianne Wolters een 15e plaats.  Mooie prestaties met 3 springsters bij de beste 15 van Nederland. De trainer Charles Wansink is dan ook super trots op deze meiden.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Lisanne van Krimpen Nederlands Kampioen”

  1. Cor van der Kolk

    Lisanne van harte gefeliciteerd met je kampioenschap.
    Ga zo door. Cor van der Kolk oud penn .m.Odival.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven