Nieuw dorpsevenement: ‘Heerlijk Ruurlo’

RUURLO – De ondernemersverenging zit niet stil. Op 29 juni wordt er een nieuw evenement georganiseerd: ‘Heerlijk Ruurlo’. In het dorp worden heel wat activiteiten gehouden. Muziek, theater en toneel, een proeverij op het Kerkplein, brocante- en streekproductenmarkt, kalverkeuring, verschillende workshops zoals schilderen, demonstratie schermen, en als klap op de vuurpijl een echte ringsteekwedstrijd. De eigenaar van Sven voor Ogen heeft er alle vertrouwen in dat het een geslaagd evenement gaat worden. “De molen in ons dorp is tijdens Heerlijk Ruurlo ook geopend. Er is een echte smid aanwezig die zijn werk laat zien.” Ook de jeugdigen komen aan hun trekken. Er is een springkussen en ze kunnen ponyrijden. Heerlijk Ruurlo wordt van 14.00 tot 22.00 uur gehouden. Kom op 29 juni kijken en genieten!

De muziek wordt verzorgt door Schouders aan Schouders uit Ruurlo, Leon van der Meer, smartlappenkoor Leedvermaak uit Eibergen (’s avonds), Kiekan uit Heelweg en de band Sixpack uit Lochem. Toneelverenging Turf staat op het ’toneel’ met het stuk sneeuwwitje. Kunstkring Ruurlo organiseert een schilderwedstrijd. Daarnaast vermaken ze de bezoekers met een workshop boetseren en speksteen bewerken.

Ook is er een schermclinici: Nederlands Scherm Club Déropent komt een demonstratie en een clinici geven. Mensen kunnen meedoen onder toezicht. De club is Nederlands kampioen en verdedigen in juni de Europese titel in Polen. Ze zijn er van 14.00 tot 20.30.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven