OBL prijsvraag: Wat kost dit kunstwerk?

sam_0991BORCULO – Het ‘gemeentepaleis’ van Berkelland wordt maandag 10 juni geopend. Ondernemend Berkelland heeft daarom een prijsvraag op poten gezet. ”Wie raadt wat dit kunstwerk de gemeenschap gekost heeft.” Het kunstwerk staat sinds enkele dagen voor het gemeentehuis. De raadsleden van OBL gingen zondag 9 juni een kijkje nemen en maakten voorzichtig een rekensommetje (zie video). “Ik schat dat de waarde tussen de 10.000 en 15.000 euro ligt”, zegt Bennie Morsink. De drie inzenders die het dichtst bij de factuur komen krijgen een privé rondleiding door het paleis (zie video). Plaats hieronder een reactie met uw antwoord!. De raadsleden hebben zondag de stoute schoenen aangetrokken en het gemeentehuis al officieel geopend (zie video en foto’s). Henk Kamp heeft de opening gemist”, grapt Roosenboom. De pre-opening was een ludieke actie. ”Morgen volgt er meer spektakel!”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3775]

Deel dit artikel:

23 gedachten over “OBL prijsvraag: Wat kost dit kunstwerk?”

 1. Hallo heren

  Ik schat de totale kosten op €21.895.–

  Veel geld, voor iets wat ook nog niet mooi is.

  groeten Harrie

 2. Ik denk dat iedere euro die dit gekost heeft er 1 teveel is, in tijden van crisis wordt hier ons geld aan uitgegeven? Belachelijk dat er zoveel geld uitgegeven wordt aan het mooi maken van een gemeentehuis, zeker nu er steeds meer mensen onder de armoede grens leven.

 3. sterker nog wil het niet eens weten. het is echt te belachelijk voor woorden . laten ze het geld eens investeren in de mensen die het hard nodig hebben. ze moesten zich dood schamen . ben het helemaal eens met de reactie van j. van het geld wat de gemeente investeerd in dat oerlelijke kustwerk .hadden heel wat gezinnen een jaar lang van kunnen eten .

 4. Wat een hersenloos gezeik en gezeur weer. Laten we ons eerst eens af gaan vragen wat deze heren ons de laatste 4 jaar aan dom gezeur en gedram wegens volledige onkunde in de politiek hebben gekost. Zeer waarschijnlijk een veelvoud van het blik dat nu voor het ‘gemeentepaleis’ wordt geplaatst, maar daar denkt natuurlijk niemand over na, want zeuren over recent blik is belangrijker….

 5. Ik kan me nog herinneren dat het terrein van morsink himself ontruimd is geweest vanwege illegale praktijken. Heeft hij deze ontruiming achteraf zelf betaald of heeft de gemeente waar hij over zeurt dit voor hem betaald?

  Ik vraag het me af….

 6. Ik schat het kunstwerk op 13.350 euro.
  Hadden ze het geld niet beter ergens anders voor kunnen gebruiken?

 7. Ik schat het kunstwerk op 9500,50euro.
  Hadden ze het geld niet beter ergens anders voor kunnen gebruiken bv voor een ligbank
  Hans

 8. Ik neem aan dat dit kunstwerk door de heren ambtenaren zelf wordt betaald, samen bied je, als personeel toch altijd iets aan bij een opening, en als je overuren etc schaamteloos kunt declaren onder reiskosten, dan kun je samen ook de knip trekken voor een waardevol cadeau toch, of doet dit pijn in eigen portemonee?

 9. berkellander

  Kan dat ding ook ronddraaien?
  hebben we direct een draaimolen voor de ambtenaren ze draaien toch overal omheen.

 10. dat is geen plobleem te gebouwd gemeentehuis dat was.ol.is.goed.nagedacht..toekomst.gemeente.moeten.fuseren.evt.met.haaksbergen.en.oostgelre.met.borculo.als.hoofstad..

 11. Met dit zootje in de tuin heeft Don Leo gisteren mooie sier gemaakt naar zijn vriend Kamp die de tent moest openen. Je weet nooit waar het goed voor is zal Leo hebben gedacht, al zal hij voor provinciale of landelijke politiek totaal onbekwaam zijn. Past goed bij de bende die het land nu regeren, zijn ook voor zich zelf bezig.

 12. Ik ben niet zo pro Gemeente BL, maar dit noem ik nou spijkers op laag water zoeken. Bedrijven, winkels en (overheids-) instellingen willen zich graag presenteren, zo ook de Gemeente Berkelland. Gaat u bij de Smullgrill ook discussiëren over de prijs van een frikandel in verband met de aanwezige lichtreclame? Of bij de Neco om een credit factuur vragen voor de kerstster die ze ophangen? Of je het mooi vindt of niet, over smaak valt niet te twisten. Ik vind het niet mooi, maar het heeft zeker geen € 15.000 gekost…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven