Plakpand in Nieuwstraat blijft populair!

NEEDE – Kent u het Needse plakpand? Nee?, dan moet u eens een kijkje gaan nemen in de Nieuwstraat in Neede. Wildplakkers komen vaak negatief in het nieuws, maar in Neede hebben ze de zaakjes goed voor elkaar. De plakkers hebben een eigen pand waar ze wekelijks en maandelijks hun evenementen kunnen aankondigen. “Het is een populaire plek, het lijkt een beetje op een verkiezingsbord”, grapt een anonieme wildplakker. ”We ruimen altijd onze rommel op en hebben onderlinge huisregels. Waarom we dit pand gebruiken? Geen idee, het is ooit zo ontstaan. Het valt ieder geval goed op en het fleurt de straat een beetje op.” Het pand van Mol tweewielers is geen officiële plek waar wildplakkers hun posters mogen ophangen. Kent u nog meer ‘wilde’ plekken? Laat hieronder een reactie achter!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3756]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Plakpand in Nieuwstraat blijft populair!”

  1. Wat een slecht bericht. Iedereen ergert zich hieraan. De Nieuwstraat ziet er al niet uit en met die plakkers verpauperd de hele straat. Ze zeggen dat ze de boel opruimen, dit is echt niet zo, ik spreek uit ervaring. Ze gooien alles achter zich neer en verdwijnen naar de volgende plakplaats.

    In de gemeente Berkelland is het trouwens verboden om aan te plakken.

    GEMEENTE DOE ER IETS AAN!!!!!!!

    Allaaf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven