Politie: Wie heeft deze fiets overgespoten

fietsEIBERGEN – In Berkelland worden de laatste tijd veel fietsen gestolen. Zo ook bovenstaande damesfiets (zie foto). Politie Berkelland heeft de fiets teruggevonden maar is nog op zoek naar de dief. Wijkagent Hergert Menkhorst: ”Wie heeft gezien dat er een witte damesfiets gestolen is die inmiddels groen is geverfd?” De fiets is volgens de wijkagent op 6 juni gestolen ter hoogte van Chinees restaurant Nieuw Paradijs (Grotestraat) tegenover autobedrijf Grooters. Weet u wie de fiets heeft overgespoten? Heeft u de fiets al eerder ergens aangetroffen (bijvoorbeeld bij een woonhuis). Heeft u bruikbare tips bel dan met politie Berkelland. Dat kan via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. De politie hoopt dat de dader snel gepakt gaat worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven