Stropers slachten reeën op Needse Berg!

stroopers-needeNEEDE – Maandagavond (17 juni) tegen elf uur deden bewoners op de Needse Berg een gruwelijke ontdekking. Ze troffen (ter hoogte van de Kerkhofsweg) ingewanden en resten van een ree aan. Volgens de melder is het afkomstig van stropers. ”Wij wonen ter hoogte van de Needse Berg en zagen twee mannen zich vreemd gedragen, de een op de uitkijk, de ander in en uit het bos lopen. Ze reden in een lichtblauwe of grijze vermoedelijk Toyota yaris. Mogelijk ook uit de buurt, wetend dat dat stuk een reeën wildpad is. En het is ook nog zo dat de reeën drachtig of reekalveren hebben, dat maakt het ook verboden. Het is een stuk waar mensen niet lopen, dus dat er zullen zeker meer strikken liggen, wie zal het zeggen?” Politie Berkelland is ingelicht over deze zaak. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Stropers slachten reeën op Needse Berg!”

 1. Dierenvriend

  Dit noemen we gewoon moord! Verschrikkelijke foto. Politie graag meer aandacht voor stropers. Minder snelheidscontroles

 2. Dit is toch bij de wilde spinnen af moet dat nu, waar zijn we toch mee bezig, je zult maar politie agent zijn de ene nare
  klus naar de andere , waren vast geen
  dieren vrienden

 3. Hopelijk wordt hier werk van gemaakt, schandalig dit.
  Misschien een idee dat de scouting eens gaat zoeken nar strikken, En laat wandelaars eens opletten

 4. stropers die strikken hebben gelegd, moeten die controleren..op plekken waar geen wandelpad is….reeen hebben hun habbitat meestal op stille plekken aan een bosrand, misschien dat mensen die bij een bosrand wonen, daar soms op kunnen letten..stropers komen meestal bij schemer om hun strikken te controleren.

 5. Kan het geldgebrek zijn? door de crisis?

  Of zin in vlees waar smaak aan zit?

  Probeer maar eens vlees/kip te kopen wat smaakt!

  Maar het blijft niet meer van deze tijd,een schande!

 6. Kan het ook zijn dat het een jager geweest is die een regulier afschot gedaan heeft omdat in tegenstelling van wat eerder beweert werd de reebokken jacht wel open is van 1 mei tot 15 september. Het is wel gebruikelijk dat reeën als ze geschoten zijn worden ‘ontweid’ om het vlees zo goed mogelijk te houden. Wat er in het bericht staat is helemaal geen reden om aan te nemen dat er een strafbaar feit gepleegd is, wel had, ALS het een jager geweest is, hij de boel beter moeten opruimen! Met deze info is het stemmingmakerij!

 7. Gait helaas voor jou…heb je niet gelijk…. Dit waren stropers….ben er ooggetuige van geweest …..en geloof me er kwam geen geweer aan te pas….stumperd…ben jij kameraad van de stroper? Om het verhaal een andere wending te geven? Helaas voor jou gaat die vlieger niet op…..

 8. Hoho diana, gait geeft.een.wellicht andere visie.op het verhaal, om nu gelijk hem een stumperd te noeme zegt.meer.over.jou dsn over hem mevr.de ooggetuige

 9. ach wat maakt het uit hoe gait en wim erover denken…er zullen altijd mensen zijn die het tegendeel willen bewijzen…het gaat erom dat het even een aandachtspunt is en hopelijk blijft dat zo…einde discussie….en wim, leer eens fatsoendelijk nederlands…komt zo dom over….

 10. Je bent er ooggetuige van geweest en niet eens die lui aangesproken omdat je zeker te bang was en ga je nu lopen de held uit te hangen hier. Zwak

 11. Ach bg…jij zou je eigen vrouw nog voor je kar spannen….wat denk je…als ik zulke gekken aanspreek als vrouw zijnde alleen in het schemerende bos……dit was het minste wat ik kon doen…en zoals ik al eerder zei: dit zal tijdelijk zijn de alertheid van dit voorval…..stropers zijn nu eenmaal moeilijk te pakken…dus hou nu je grote mond maar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven