Voetbaldames uit Lochuizen gehuldigd!

sam_1010LOCHUIZEN/NEEDE – De voetbaldames van VV Lochuizen hebben zondagmiddag 9 juni succes geboekt. Dames 1 won de beslissingswedstrijd op sportpark Nieuwe Olthaar. De speelsters wonnen met 4-1 van tegenstander Wolversveen. Leslie Schuurman en Lincy ter Woerds waren de doelpuntmaaksters! Het bestuur van VV Lochuizen is super trots op de kampioenstitel. Nu mogen de speelsters voetballen in de derde klasse. Na de wedstrijd werden de voetbaldames gehuldigd in het centrum van Neede (zie foto’s en video). Een carnavalswagen – getrokken door een tractor – was het vervoersmiddel. Met een hoop herrie, kabaal en (vrouwen)bier werd de overwinning gevierd! Veel inwoners kwamen op de herrie af en zwaaiden naar de heldinnen uit Lochuizen en Neede. Onze reporter Roy Nijman stond ook op de wagen. Zie de prachtige beelden!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3777]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Voetbaldames uit Lochuizen gehuldigd!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven