Zwemvierdaagse in natuurbad in Rekken

REKKEN – Van dinsdag 25 juni t/m vrijdag 28 augustus wordt weer de jaarlijkse Zwemvierdaagse gehouden in het Natuurbad in Rekken. Er kan gezwommen worden tussen 18.00 en 20.00 uur. Kinderen tot en met 10 jaar en 65-plussers zwemmen 250 meter per avond (10 baantjes) en vanaf 11 jaar kun je 500 meter per avond zwemmen (500 meter). Uiteraard ontvang je bij 4 avonden zwemmen een medaille. Om even bij te komen staat er warme chocomel of koffie klaar met iedere avond weer iets anders lekkers erbij. Kunt u op een van de avonden niet, dan kunt u ook op maandag 24 juni starten. De kosten zijn € 5,00 per deelnemer. Kom dus zwemmen in Rekken! Het adres is Van Ouwenallerlaan 35. Alle informatie over het zwemseizoen 2013 vindt u op onze website www.zwembadrekken.nl.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Zwemvierdaagse in natuurbad in Rekken”

  1. Tussen 25 juni en 28 augustus moet dat toch kunnen lukken als je het heel graag wil;)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven